Dagens, dum!

Min lilla skitunge!


Turtlesex!

 

A must see. Gulligt/groteskt?


Äsch då

tv.nu, nej inget.
tv3.se/play nja, nej.
tv6.se/play äsch, icke

Ensamma mammor känns ju inte sådär jättelockande, och no exiting news någonstans. Det känns så otroligt platt, och att nöta in matte eller studera känns väldigt långt bort. Nikki ligger här bredvid mig och myser sig in i täcket, inga problem i hela världen, och har nyss lärt sig att vara ute och springa utan mammas uppsyn, lillen.

Har förövrigt fått en ny telefon i brevlådan så om någon försökt nå mig de senaste veckorna och inte fått tag i mig är det för att min antenn gick av och helvetet bröt lös. Men nu är det fixprix!

Blev lite sugen på cider, går från att må illa och känna mig äcklad av att trycka in massa skit i käften, till att inget kan mätta lillmaggen, men efter en ceasarsallad och en kaviarmacka får det vara nog, på ett tag iaf.

Ska det hända något kul här i bloggen snart då mån tro...

:*

Sjukling

Inga uppdateringar. Jag är sjuk, kan vara ganska så rejält också. Uffa, väntar på massa provskit, ledsen i ögat.

Myspace



www.myspace.com/hjalmiz


Check it out! Än så länge har jag bara en skitcover av I love Rock 'n Roll, så döm mig inte ;) men more to come.

Bäst.

 

Åh potentiella läsare! Imorgon är den 28/9 och det blir min och Fabians 5 månader dag. Har aldrig känts mer rätt än nu, och jag vill dela den med vem som nu läser min blogg.

 

Vinet är klart, vi är nyduschade och mensen är på ödets rand, det är BÄST.

Jag tycker om denhär bilden på något sätt, händer ftw!


Lördag

Åhhh, ovärd kväll.
Skulle egentligen gå ut men det blev inget vidare av de planerna. Men imorgon är det den 28 september och jag och älskling firar 5 månader, waah! Tänk att det redan gått så lång tid, det är helt underbart. Blir till att fira med romantisk middag sen ut med massa fina människor, kommer bli älskvärt.

Idag har inte haft mycket att bjuda på, tränat som en gris på min gitarrläxa, har massa barréackord att lära mig till nästa tisdag, men det går rätt bra nu, börjar släppa och det känns skitbra. Dock är F en jeffla hora, men nöta nöta nöta.



Ohhw, finfint att kulturamafolk är ledig till tisdag, time to dricka lite mer vin, hejhopp!

xoxo,

Sisådär

Vaknar sisådär 10 och känner mig extremt utmattad, äter paj och dricker kaffe men det hjälper inte och det är inte länge tills jag faller tillbaka i den ytterst obäddade och grisiga sängen.

Vaknar runt 4 på eftermiddagen och känner mig fortfarande utmattad men bättre än tidigare. Jag är hungrig men jag vet inte riktigt vad jag ska äta, finns inte mycket i lägenheten just nu att förtära. Får väl bli att ta en tripp till konsum som Fabian alldeles alldeles nyss sa.

Det är en konstig dag idag, eller, jag vet inte. Den är känsloladdad men det finns inga känslor som jag riktigt kan greppa och förstå, men så kanske det är ibland.

Mjaa..ska röra på mig, lägenheten ser ut som ett litet helvete, kläder, flaskor, gitarrer osv tar upp hela mitt golv. Jag känner mig sliten.

küsse püsse

Death Cab for Cutie - A Lack of Color

 

Ibland när jag saknar, så brukar jag lyssna på denna. Den är otroligt vacker. Tycker även att alla borde söka upp 'Sufjan Stevens - To be alone with you' på spotify, fin låt det.


Kulturamakonsert

Den enda bilden som min kamera lyckades ta igår från när jag sjöng, sedan dog den, of course. Ser lite folktomt ut där men det är en massa bakom, kul var det!


Torsdag

Sitter framför min laptop och stirrar på Gossip girl, känns så tomt att vara i min lägenhet själv, eller nästan..Nikki finns ju men det är inte samma sak som en varm famn att ligga i eller mjuka läppar att kyssa.

Gårdagen var..vet inte riktigt hur jag ska beskriva. Kulturama konserten gick bra, Burnin' blev omtyckt och jag fick massa fina ord efter så det kändes finfint, men kaoset som pågick under konserten var..well, bleh. Om vi säger såhär, man kanske inte ska föra innan konserter xD men vafan det var trevligt.

Nu ska jag bara slappa, borde städa, borde träna, borde vara massa nyttig men orkar inte, jag har tappat lusten för det mesta. Det ändå som lockar just nu är en väldigt lång helg med studiedagar både måndag och tisdag. Blir nog både det ena och det andra i helgen, ska bli spännande. Nej nu ska jag fortsätta se GG, kanske även blir en film ikväll, något tips?

küsse


Sommarjobbsäckel

För den som inte vet jobbade jag juli - augusti på ett telemarketing företag vid namn Talking People, som jag blev värvad in i. Hade inget bättre för mig och behövde pengarna så självklart sa jag ja, började arbeta och tyckte allt gick helt okej ändå. Började i slutet av juli och fick då ca 1200 i lön, viket jag antog var normalt efter att bara hunnit jobbat någon dag. Arbetet är flexibelt och man kan välja att jobba morgon, eftermiddag, kväll & helger, låter ju skitbra!

Nu i september känner jag att jag absolut inte har tid att jobba där mer, skolan tar upp alldeles för mycket och jag har ett tag vantrivts där för att det tär på mig att sitta där och säga samma sak i flera timmar, jag är helt enkelt inte den bästa säljaren. Bästämmer mig alltså för att säga upp mig, men väntar på min sista lön eftersom den måste vara rätt stor, jobbade på som ett djur i augusti.

Lönebesked ska komma på mailen den 15, men kommer den 21, och jag får ca 1000 kronor. Jag tänker att det måste blivit något fel, att det absolut inte kan stämma, så idag var jag inne hos företaget och pratade med ekonomiansvarig. Det ligger till så att, inte nog med att de har missat att skriva in mer än halva tiden jag jobbat under augusti (medvetet eller ej..), så finns det inget att göra åt att de nu dragit skatt på skiten, och istället för att totalt få ut 2900 får jag ut drygt 2000, alltså har jag dragit en nitlott på 1000 tusen kronor, vilket känns förjävligt.

Jag behöver inte gå in närmare på detalj, för det finns saker jag personligen kunde gjort, som att hålla stenkoll på mina timmar, tyvärr gíck jag inte in med attityden att de ville lura mig, men vad kan man förvänta sig av försäljare? Alla som ska sommarjobba eller bara vill ha ett kvällsjobb;

  • Om du tror vet att du inte kommer jobba upp till 18.000 om året, (t.ex om du somarjobbar) lämna in en jämkningsansökan. På det sättet kan inte din arbetsgivare dra skatt från din lön.
  • Se till att ha all fakta innan lönen betalas ut, fråga om kommande avgifter och annat, för i slutändan blir det ditt ansvar.
  • Om du jobbar som säljare och har provision, håll koll på hur mycket du säljer. Om du är timanställd, håll stenkoll på dina timmar.
  • Läs noga genom alla avtal du skriver på.
  • Om du jobbar som försäljare kommer du bli insåld av dem i företaget, och någon kommer försöka blåsa dig.
  • Spara alla lönebesked osv, men vet aldrig när någon försöker vara sneaky!
Det var väl allt för mig, kände för att utagera mig. Done.

Vem gömmer sig här?

Vem kan det vara...

Kan ju berätta att monstret här under sprang omkring helt skogstokig när jag kom hem idag efter hon fått i sig lite mat. Tvärs genom rummet ett x antal gånger och vinglandes omkring överallt, min lilla älskling.

 

Nämen, lillen!

Finaste katten som vandrat denna jord, och min ytterst lilla lägenhet. Du betyder mycket för mig hjärtat <3 mrooowr!


Püss

I'm buuuurnin' ! buuurnin'! Kom nyss hem från nollningfestpartywtfstuff, neej det var var ju ingen höjdare. varför var skogen fylld av pissmyror som bet mig? x( uffa! Låt oss ha samlag ifred ^_< dock var det någon som hört mig sjunga som visste vem jag var så det var skitkul! Ohjuste, konsum i bagis har tagit hem sweet chili chipsen, KÖP KÖP!!

Ahh, nu blir det sweet chili chips och natti natti, söndag is that follows, awsomeness! püsse :*

Hårhår

Äntligen fick mitt hår en rejäl upplyftning från sitt gamla rugg, och nöjd blev jag.

 

Bilden är massa suddig och gör inte färgen till sin rätta men kan nog sticka in fler bilder när jag har tid, nu blir det att göra sig ordning till nollningsparty, kan ju bli rätt intressant, peace out.


00:00

Faan så jag är seg! Har tagit det lugnt ikväll och myst med pojken, ätit tacos och sett film, mmmmm.. ^_^  Nu är jag kall och trött, babe är ut och bokar tvättid åt mig imorgon, måste ha lite rena kläder till imöra, då blir det nollning och party party ute i Hökarängen.

00:00 - Ghostbusters 2 är på tvn, inte speciellt intressant, lite...kanske, jag kommer nog slagga in, i stora varma famnen..


Touch and Go - In Harlem

Jag älskar denna låt. Hur de blandar in piano med trumpet, med sång osv. Helt underbart.

 


Nämen, hej

Inte varit speciellt effektiv här på ett tag I see..
Nej, inte haft speciellt mycket att skriva om, eller kanske egentligen men inte haft orken, känner att någon slags sjukdom är på G, frossade som fan idag både i skolan och hemma..mössa och halsduk is the shiatz.

Det känns trögt just nu, allt, känns lite meninglöst på något sätt, som att det inte ger mig något. Men det finns alltid ett par solstrålar, på lördag ska vi nolla våra nya ettor, it shall be E P I I I I C C Z. Hoppas bara att jag inte går och sjuknar in, peppar peppar! (som mamma säger.. ^_^)

Jag var het på gröten att testa på en diet här i dagarna, kände att det fick vara nog med godsaker, men iden slopades efter dagen då jag fick ett mindre utbrott p.ga hungersnöd. Det fungerar inte att äta "soppa" hela dagen som smakar pulver utblandat med lite vatten, nejnej. Dessutom har jag minnsan inte varit så onyttig på sista tiden som jag trodde, vågen gör mig glader, och imorgon blir det gymmet, ibland är det så skönt att bara svettas ur sig allt gammalt skit och ta nya tag.

Javisst..har tränat på lilla gitarrläxan, går bara bättre och bättre, önskar jag hade längre gitarrlektioner dock, 25 minuter går så otroligt fort när man verkligen vill lära sig. Amen kul, vem fan vill läsa om det. Nu ska jag lyssna på Prodigy, hare.

xoxo,

Ô.ô

Ensamma vardagskvällar. Bilden summerar ungefär denna kvälls företeelser. Jag tycker någon saknas..och självklart slutade msn fungera, så med telen död och inget skype kan jag inte kommunicera på något sätt med min käreste. Dum dumt. Ebuddy nästa, aaaah..

 

 

natti


ALLA gillar brudar!


Bruddu-bruddu-brudar!!

 

Så jävla härlig låt.


Hollywoodfruar på G

Realityserie i fyra delar. Säsong 1. Avsnitt 1 av 4. Vi får möta tre kvinnor som tagit sig från ett helt vanligt liv i Sverige till ett liv i lyx i en av världens mest kända städer. Vem har inte drömt om ett liv fyllt av rikedom och lyx? Ett liv du har råd att unna dig allt du vill, när du vill. Resor, shopping, kändisfester, skönhetsbehandlingar och hembiträden har plötsligt blivit vardag. Men drömlivet har en baksida med baktalande väninnor, otrogna män, ålderstecken och snokande paparazzis ständigt utgör ett hot mot det liv de kommit att älska.



Är inte ytlighet alltid lika underbart? Någon mer som sitter bänkad?

hungersnöd & hjärtesorg

Jag är så förbannat hungrig, magen skriiiker. Ryggen skriker också, och i köket skriker bananflugorna. Jag städar och städar men ändå. Imorgon ska jag köpa honung och ställa ut tusen fällor, they will surely die. Jag tänker inte ha lika många som jag hade förra gången, det var fan läskigt.

Jag har inget intressant att skriva om egentligen, förutom att jag slutade 18:30 idag p.ga dubbellektion. Fick sjunga acapella och göra massa förträffliga rörelser, skitspännande. No, mitt huvud har värkt ganska så flitigt idag och hungern satte in någon gång vid 5 så nu jävlar blir det kyckling!

Ohja, R.I.P min älskade telefon. Du har varit med mig länge men nu är det dags att gå i graven, antennen har brustit och så mitt hjärta. </3

püss,

Nighty

Avslutar kvällen med en hotzietotzie fyllobild!



Nighty, xoxo

Sweet chili

Ursäkta, men vart har Sourcream & Sweet chili chips tagit vägen? Det var de goaste chipsen jag någonsin ätit faktiskt. Jag såg dem för några månader sedan, och munchade rejält på dem men nu är de totalt försvunna.. :( Skrev ett brev till OLW och klagade på försvunnandet, kanske kommer de tillbaka, man kan ju alltid hoppas. 

Where art thou?!


Dryckeslek

Såhär på kvällskvisten blev det lite alkohol igen, i brist på annat huhuu >_>
Ikväll leker vi lite, jag älskar fyllelekar! Använder oss av dessa frågor ikväll;

Är du tillsammans med någon?
Har du dumpat någon på ett svinigt sätt?
Har du blivit dumpad på ett svinigt sätt?
Hur många namn finns det på din hångellista?
Har du
a) Varit otrogen?
b) Blivit bedragen?
c) Hånglat med en kompis pojkvän?
d) Hånglat med en pojkväns kompis?
e) Hånglat med någon i dina föräldrars bekantskaptkrets?
f) Legat med två personer på en kväll?
g) Lite gossip vill vi ha… Har du hånglat upp nån celebrity?
h) Har du hånglat upp någon av samma kön (och gillat det)?

Okej, nu kommer det farliga frågor…
Ärligt. Hur många finns det på ligglistan?
Och när rök den där oskulden egentligen?
Gjort en ”One night in Paris”?
Råkat vara lite dirrrty med två personer ut samma familj?
Idkat snusk med någon i dina föräldrars säng då?
Varit fler än två i sänghalmen..?
Är du med i 10.000metersklubben?
Konstigaste plats du sexat på?
Hur många olika nationaliteter finns på ligglistan?

När hade du sex senast?
Finns det nakenkort på dig?
Har du haft ett one-night-stand?
Har du blivit påkommen när du haft sex?
Kommit på några andra ha sex? vilka isf?
Största åldersskillnaden på dig och ett hångel?
Vad tänder du på?
Hur många har du hånglat med på en kväll som mest?
Vilka av dina kompisar är riktiga kåtbockar?

Mroooowr! ;) någon som har tips på fler lekar?

Twilight und chips

Kanske söndag inte blev så misslyckad ändå?
Nu ska vi se Twilight och njuta av hotstuffz glittervampyrer, och till det blir det inget mindre än;

Sourcreme & onion chips, vitlöksdipp + massa extra vitlök!


Min stooora kastrull kom till användning!  ^_^


Äckelsöndag Returns

Äckelsöndag igen, tänk att den alltid återkommer..

Vaknade av att bananflugorna hade invaderad mitt kök igen, fick stå och städa grundligt i flera minuter, för att sedan gå in på toaletten och upptäcka att en viss misse anlagt sitt kiss över hela golvet. Ibland känns allt bara för pissigt..

Denna söndag ska nog ägnas åt att..ja, ångest kanske? Nej så djupt ska vi inte gå, men eeeuh..äta/family guy? Det är alltid en vinnare. Men imorgon då jävlar blir det träning, pepp pepppppp!! Eller? Jo, men ganska.

Titta vilket äckligt inlägg..Det är bara för att det är söndag, allt blir äckligt.. uuuhw. Nu ska jag nog ta en liten tripp till konsum och köpa mig en ceasarsallad, det ska bli asgott.

Just det! På tal om andra äckliga ting så såg jag Antichrist igår, och vad kan jag säga..den höll absolut inte förväntningarna, på något sätt. Fick vänta in i den sista halvtimmen för att något skoj skulle hända, och jag ska inte avslöja för mycket här men det blev ett rejält bankande av könsorgan där. Men var tog sexet vägen? Passionen? Djävulslusten! Inte att rekommendera.

herrrouuuuu!

Myskväll

Tvättandet är klart och jag känner mig nästan som en ny människa när jag tar på mig rena kläder. Nu blir det aaaasmysig myskväll! Tacos, film, sprit & kondomer. Kan det bli bättre?


Har hört att denna ska vara extremt brutalt gjord, låter helt underbart.

Loerdag

Inte uppdaterat på ett par dagar, uffa då.
Kanske för att jag har haft en hel del att göra, eller rättare sagt en hel del att dricka. Har blivit utgång i princip varje dag den senaste veckan, och igår fick jag nog. Hur trevligt det är att vara berusad så har var kvinna sin gräns, har helt enkelt ingen lust att ligga helt däckad på söndag och inte få ett jota gjort.

Men det har varit ytterst trevligt att träffa massa nya människor och för att inte glömma den underbara spelningen i torsdags, extremt varmt var det men jag blev så stolt över pojken min, och nu kan jag inte få deras musik ur hjärnan, vilket är positivt ^_^

Just nu känns väl läget aningen tärt, vet inte riktigt vad jag är på humör för.. skulle vilja sätta mig med en fet påse chips och 2 liters cola och bara njuta satan men tyvärr tillåter inte min kära vikt det at the moment i think.. bläbläblä, måste börja gå på gymmet igen, var ett tag sen nu.

Have a supahawwwsome lördag.

Mys



Idag köpte jag mig en ny sjal, den är myspys.

Jag börjar hysa hat mot susnets statistikmätare. Antingen är det jag som är totalt dum i bollen eller så ger susnet mig onda ögat och vägrar samarbeta med mig. Möjligtvis lite av båda.

Det ser ut som ett helvete här, kläder överallt, kanske jag ska städa imorgon...kanske.


Tiiishda'

Dagens blä:
Estetisk orientering. Bortslösad tid att gå runt och små prova på andras ämnen, kunde ju gjort något mer användbart av tiden maybe? Speciellt när det är 08:30 på morgonen, uff.

Dagens yäää:
Burnin' & Blackbird hos min sångcoach, finfiina låtar det.
Första gitarrlektionen evar!
Chokladmannen på Drottningatan samt massa goa människor.

Chokladmannen är dock ett kapitel i sig. Jag och Fabian går omkring på Drottningatan i hopp om att hitta på något skoj, när en ljushårig lång man stannar oss med ett block i handen och frågar om vi vill ha gratis godis. Fabian som den godishoran han är tycker att det låter helt underbart och går med på att följa med upp till en port, och gå upp i någon slags lägenhet för att sedan gå in i ett rum med denne man och smakprova massa choklad och betygsätta dem. (medans jag sitter utanför och har 112 redo i mobilen..xD) Det pågår i några minuter och sedan får han en stor påse godis som tack för hjälpen (?)

Inget är gratis! Jag var helt säker på att döden var nära eller att den ofrivillga prostituationen var kommen, men icke, vi sprang snabbt som själva livet ner för trapporna och betraktade godispåsen. Den måste innehålla cyanid eller liknande..

Nu, mata lillmissen.

Burnin'

Cue - Burnin'


Am I inlove with you? Well, I don't know still
It may sounds strange, but I'm warnin' you. I may not be that nice

Maybe, baby, I'm a heartbreaker. Heartbreaker, heart of ice

But I'm burnin', burnin'
'Cause you set my soul on fire
Girl, I don't know what I'll do
'Cause I'm burnin', I'm burnin'
I'm burnin' with desire
Yes, I'm burnin'
And it's all because of you

We can't be together. I'm not that kind of guy
I'll be gone and lost forever. And you won't know why
Don't get me wrong, I'm only warnin' you. You'll be on your own

Maybe, baby I'm a heartbreaker. Heartbreaker, heart of stone

But I'm burnin', burnin'
'Cause you set my soul on fire
Girl, I don't know what I'll do
'Cause I'm burnin', I'm burnin'
I'm burnin' with desire
Yes, I'm burnin'
And it's all because of you
Because of you



Söndag

Vaknade för ett tag sen, ligger och gäspar i sängen fortfarande, men det är så sköönt..

Igår, var en fin kväll, tokig med tanke på att alla i sällskapet irrade runt överallt och stämningen var allmänt stökig men alkoholnivån var skiitfin och det blev inga spyor och dylikt. Träffade några riktigt sköna människor, och lärde känna andra bättre ^_^ så jag är overall jävligt nöjd faktiskt.

Vinet sålde och var jävla bra faktiskt, smakade aningen underligt men det kändes bra att veta att det faktiskt fungerade och att vi ska starta en ny sats nu i dagarna.

Neej, nu ska jag dra mig upp ur sängen och ta en runda med kittekatten utomhus, ska försöka lära henne att vara utekatt, scary..det känns som att hon är för dum i huvudet för att någonsin hitta hem, time will tell.

bubai,

Y hallo thar.

Igår, no updates..

Första chansen att testa på mitt och Fabians vin som äntligen blivit av, och oioi, visst var det alkohol i det. Förade i min lilla etta och stack ut på söder för att träffa massa annat folk. Jag såg minst två råttor igår, och en hare!

Kvällen sen i sig är inget att skryta om, gick runt, släpade på folk, kissade lite varstans, ropade på bortsprungen pojke, blev aningen bestulen på vin och gick vilse. Vaknade ändå rätt pepp på fler utekvällar nu medans man kan, gårdagen var ändå kallare än jag hade tänkt mig, i alla fall början av den.. x)

Yesyes, nu funtar jag på om det är värt att se vad denna kväll bjuder på, can only get better.

Dagens bästa: "Jag vill inte se på något..." - Bakisfebbe

Oumpa

The Oumpacas!






Vilka? The Oumpacas
Var? Café 44
När? Torsdag 10/9
www.myspace.com/theoumpacas

En blandning av psykadelisk pop-progg-ska-reaggae som har ett riktigt mysigt gig på G!
Be there or be square ^_^


Sen middag

Because I'm worth it.

 


Uffa



Buää-hää. Tyck synd om mig..
Kanske ska man ta sig en leverpastejsmacka som plåster på såren.

AJ.

AAAAAAAAAAAAAAJ! >_<

Brände mig så in i h-vete imorse! Stressade som en tok och skulle hinna med tunnelbanan, springer ut från toan och oturligt nog står min katt där och jag trampar fel för att inte trampa på henne, och gissa vad jag sätter min fot på...
200 graders varm plattång som låg på golvet. Jävlar vad det svider och gör ont, svullet är det också, ända smärtlindringen är att hålla den i iskallt vatten och aldrig ta upp den, iiih!

Daaamn, jag hade verkligen sett fram emot min första körlektion idag, men där sprack det..
Läste något om att det skulle läka inom 1-2 veckor, vilket är en väldigt lång tid för någon som har planerat in massa trevligt inför helgen.. x( Jag tror att någon där uppe i skyarna har något emot mig, igår blev jag utlåst i tre timmar och fick sitta som ett gatubarn på söder, och idag blev det omvänt och jag kommer inte ut ur lägenheten..

Tur att jag har en fin människa som hämtar mig smärtlindrande och bandage <3
Kanske lägger in någon smarrig bild hur min kära fot ser ut, men det är väl ganska äckligt.. *petar på den*


Lady Gaga

Don't get me wrong, Lady Gaga är vanligtvis en inspiration vad gällande hår och jag älskar själv att förnya mitt hår och exprimentera massa, men sen finns det ju frisyrer som ser mindre bra ut än andra..

Kreativt? nja. Mer "jag har smutsigt hår och försöker dölja
min skalle med något brutalt"

Big mistake - sätt inte in för lite extensions om du har klippt page,
kanten är näst intill oundviklig

 



Put your text here

Idag har jag varit duktigare än vanligt och köpt mig en Ceasarsallad, är inte mycket för sallad annars men muums! Inhandlade även torrfoder åt lillen, som hon åt två tuggor av sen blängde ilsket på mig, uh-oh. Men jag vägrar att hon ska bli en bortskämd fet katt som bara går runt och såsar överallt som någon slags amöba.

Ser ut som fan gör det här också, det finns många nackdelar med att ha litet men fan så stökigt det blir efter bara några timmar, vad gör jag egentligen? Fast nu är det faktiskt inte mitt fel att det ligger ett stort fyrkantigt gitarrfodral som tar upp halva golvet, men Nikki gillar ju att sitta på det så det fyller ju alltid någon funktion.

Nu: Sallad & Family guy




Derrick is a strange machine

Derrick is a strange machine - Ashbury heights



En väldigt bra låt av ett väldigt bra band helt enkelt. Och med det önskar jag eder godnatt.

xoxo,


RSS 2.0