Tors.deg

Idag vaknade jag 16:30 något sånt efter att ha somnat 7 på morgonen, men det är lov så det gör inget ^_^
Satt uppe och glodde in i skärmen och såg massa one tree hill avsnitt medans jag tjänade lite pengar!

Pizzan igår var mycket god, men självklart åt jag för fort och fick kramp i magen, men när den hade gått bort åt jag lite till..sen lite till på natten, det är skitgott att äta pizza på natten när man är hungrig.
Synd bara att min käre bror inte hade köpt trocadero åt mig, det resluterade i att hans pizza föll ned på golvet av en lätt push från mig >_> med kartong på..så det är okej.

Pappa satte på strängarna på gitarren idag igen, eftersom en av plankorna inuti hade gått sönder förut blev vi tvungen att ta bort dom men nu är de på igen och låtskrivandet är i full fart, temat just nu är kärlek, ljuvliga kärlek. Jag stämde faktiskt gitarren själv, wohoo ^_^ lite hjälp från internet då men jag ärstolt ändå, det har alltid låtit förjävligt när jag ska försöka annars. Progress.

Nu ska jag försöka övertala lilla mamma att fara en sväng förbi Ica så jag får haffa mig en chipspåse, blev ingen igår, djupt besviken. Men idag, då jävlar..svulla + gitarr så att fingrarna glider gott på strängarna minnsan.

Imorgon blir det synundersökning och hårfärgsköp med milla, siktar på en mer vinröd ton denhär gången..

xoxo

Up to date!

Jag har inte skrivit på tusen år och dagar, men nu kommer det!

Sportlov, härligt härligt! Det är då man ska andas och göra sakerna man annars inte hinner, men jag sitter som en dag och uppskattar lugnet, ibland vill man bara att det ska vara lugnt och tyst..och fuktigt.
Är hemma i Sundsvall, har väl gått en halvvecka nu innan jag återigen insåg varför jag flyttade, uffa vad jag kan blir irriterad på min familj, två tre dagar med dem sen är det för mycket.

Igår gjorde jag en fin återupptäckt av Touch and go - Would you go to bed with me http://www.youtube.com/watch?v=izBbP2kro-c I lööv it.

Annars är det inte mycket musik som får mig glad nu förtiden. Visst jag har min nintendomusik och lite annat men det känns ändå som att jag har en rätt torr period just nu, vill hitta nytt, upptäcka, se, höra!

Idag ska jag övertala mamma att köpa pizza, sen om jag har tur ska jag gotta mig med en chipspåse och känna hur fettet lägger sig som en deg i min mage, yummiee..
All hail  the bananaking!


xoxo // Banankungen

RSS 2.0