glapack

Idag är jag glad! ^_^ 
fast jag har ett mycket smutsigt hår, men det är okej. Jag ska flytta till kyffet på söndag, weheoiioo! och jag har hyrorna redo och everything's perfect. Det måste komma en storm snart..det kan inte vara såhär bra..*redd* 

Den 3'e juni är det uppspel på Kulturama i multihallen, artist/musiker ettor som sparkar igång 70 talet igen, be thääär!

Nu ska jag ta en dusch och plinka lite på gitarren sen får vi se om jag pallrar mig iväg en snabbis till la stada..eller rättare sagt utanför dörren, jag vill ha en grön t-shirt!


xoxo, 

tankar från kryptan

Det finns så mycket som man inte förstår, så mycket mer än den värld vi ser med våra ögon. Men man ser mer och mer varje dag och synen på saker och ting kan ändras bara man överväger att se det lite annorlunda.

Det finns så många misstag man ser tillbaka och tänker, 'varför gjorde jag så?', så mycket att älta och tänka över, att ångra, önsketänkande att om det bara hade varit så..eller så, så hade det gått bättre. Men världen fungerar inte så, man måste få ha rum för misstag för att göra bättre från sig senare, men varför då? Vad är detta tjafs om att alla ska vara så otroligt perfekta och göra allting rätt?

Det duger aldrig.Du duger aldrig. Alltid finns det något som kan förbättras, ändras och förnyas. Smalare kropp, finare kläder, renare hy and the list goes on..

Vet ni vad jag tycker? Jag tycker FUCK THAT.
När du ser foto på dig för 10 år sen, kommer du undra varför du slängde bort ditt liv åt att försöka överstiga dig själv i allt du gjorde, försökte bli något du inte hade nått upp till än. Din hy såg fantastisk ut, och kläderna satt i alla fall mycket bättre än vad de gör nu..och du var ju faktiskt ganska så smal.

01:10

Inte sova inte sova.. >_<
Irriterande att jag blir hetspigg när jag ska upp som tidigast, MUMS.

Jag längtar till helgen, till Milla och Irish och MAX <3 jag tror jag ska bosätta mig där..det är där jag hör hemma.
Ja, schysta bullar, sitter här i blått och funderar lite, men bara lite för om det går över styr får man aldrig aldrig sova.

Ett till försök, magiska talet är ju trots allt 3.

xoxo,

RSS 2.0