Oversize

 

Jag sover, äter, ser på tv, lagar mat, myser, lever i denna t-shirt! Den är så otroligt mysig, jag älskar oversize!

 

 

 

Inspiration från melba.se, only, pandaa.se & American apparel


Halloy

Då var dagens träning avklarad, se man kan få tummen ur arslet ändå! Blev en timme med good ol' Jordan Sparks, "The Jordan Workout", kan rekommendera den då det är varierad träning och kostråd. Önskar dock att jag hade en juicer.. införskaffade mig en liten blender på Ö&B bilket var ett hemskt misstag, låter som en jordbävning så fort jag slår på den, inte direkt det första man vill höra på morgonen om man inte är på jävligt dåligt humör och vill blenda sin katt el. dylikt. På tal om det så för jag alltid jädrans ont i ryggen efter jag tränat eller anstängt mig på något sätt och på sista tiden är den fylld med muskelknutar så jag antar att det beror på att jag inte stretchar ut ryggen ordentligt. Någon som har några tips på hur man gör? Much appriciated.

Jag funderar på att köra en vecka med allévo dieten, men känner att jag vill ha lite mer kött på benen innan jag ger mig in på det. Ställde mig på vågen i gymmet för några dagar sen och blev inte glad kan jag säga, uffa nu får det vara slut med tacomåltiderna och räkmackorna på Konsum. Kanske man ska köra 100 dagar utan godis som jag gjorde förra året? Det är verkligen skönt att släppa på sockerberoendet och efter ett tag märker man hur mycket bättre man mår av att inte äta massa skit, börjar få dåligt samvete redan när jag äter chips nu förtiden, istället för efteråt, not good.

Dags att öppna en Naturdiet shake.




Kvällning

[x] Tvätten
[x] Duscha

[?] Städat
[?] Kommit på valfri låt jag ska ha imorgon till ensemblelektionen

Nein! to-do listan är icke fullbordad. Skulle nog kunna bli om jag hade orken till det, eller inspirationen till det sistnämnda. Funderade på Lady Gaga's - Pokerface. 

Oioi, nu blev klockan mycket, slösade bort ytterligare 2,5 timmar på att se Watchmen idag igen, var tvungen att visa den för en viss person bara för att hå hans samtycke om att den är piss. Nu blir det te i sängen och mys till någon family guy avsnitt må jag tro.. natti!



xoxo,


(PS. Du har noppat ögonbrynen, och du vet det.)

Sunday bloody sunday

Alla söndagar är i princip likadan, man känner sig smutsig, seg och allt är allmänt äckligt. Speciellt om man är första dagen på den där underbara veckan i månaden. Som tur var har Guds sändebud sänt mig Family Guy på 6an, 2 stycken avsnitt, generöst.

Snubblade på en fantastisk beskrivning av det;

"Handlar om familjen Griffin, en familj med två ungdomar, en talande hund och en muterad bebis. I serien får vi följa pappan Peters försök att göra allt rätt för sin familj. Men på vägen går saker och ting mer eller mindre snett, samtidigt som bebisen Stewie ständigt försöker mörda sina föräldrar och ta över världen. En serie med en väldigt blandad och speciell humor. Rekommenderas till alla som tittar på The Simpsons och South Park." - tv.nu




Övriga dagen går nog åt att tvätta, städa lägenheten och mysa. ^_^

xoxo,




Satördaynight

Har nyligen kommit tillbaka till Stockholm igen, har saknat någon väldigt väldigt mycket, you know who you are ;)
Nu blir det alkoholintag och Diary of a Sex addict
Sexx

Det är alltid lika kul att ha drickar tävlingar till smått pinsamma filmer, i löööv it!

Är fortfarande inte klar med blogg designen, kan inte bestämma mig om den ska vara mörk eller ljus, men jag gillar det mörka, känns ungefär som att gå in i en krypta ett litet tag, myspys du vet. nej, nu ska det mysas på annat håll!

xoxo,


Hola

Long time no see.

Satt och funtade lite över hurvida min gamla blogg fanns kvar, och sedär, det gjorde den. Tittar genom gamla inlägg, lite trevligt är det ändå men designen får mig att vända det onda ögat till, what is this? Någn slags vitaktig sörja..mmh.

Så, antagligen det första, och sista inlägget på ett tag.
Idag är tråkig, idag är under förväntningarna. Fredag har plötsligt blivit som en dunkel söndag där man antingen väntar på sin avrättning eller på att få se morgondagens ljus och önska sig någon annanstans. Jag saknar Stockholm, men imorgon återvänder jag och då jävlar blir det party i brallan!

Annars...annars, det har hänt för mycket för att fylla i allt som saknas, mycket har hänt, det gillar vi. Snart är vi döda, livet går så fort.. dödsångest vid 18, nej nu säger vi natti.

xoxo,


UPDATE!

Fick sprätt i fingrarna så design osv är på G! Nu jävlar.

RSS 2.0