Tiiishda'

Dagens blä:
Estetisk orientering. Bortslösad tid att gå runt och små prova på andras ämnen, kunde ju gjort något mer användbart av tiden maybe? Speciellt när det är 08:30 på morgonen, uff.

Dagens yäää:
Burnin' & Blackbird hos min sångcoach, finfiina låtar det.
Första gitarrlektionen evar!
Chokladmannen på Drottningatan samt massa goa människor.

Chokladmannen är dock ett kapitel i sig. Jag och Fabian går omkring på Drottningatan i hopp om att hitta på något skoj, när en ljushårig lång man stannar oss med ett block i handen och frågar om vi vill ha gratis godis. Fabian som den godishoran han är tycker att det låter helt underbart och går med på att följa med upp till en port, och gå upp i någon slags lägenhet för att sedan gå in i ett rum med denne man och smakprova massa choklad och betygsätta dem. (medans jag sitter utanför och har 112 redo i mobilen..xD) Det pågår i några minuter och sedan får han en stor påse godis som tack för hjälpen (?)

Inget är gratis! Jag var helt säker på att döden var nära eller att den ofrivillga prostituationen var kommen, men icke, vi sprang snabbt som själva livet ner för trapporna och betraktade godispåsen. Den måste innehålla cyanid eller liknande..

Nu, mata lillmissen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0