God jul 'n shiaat

God jul!

Lite i efterskott sådär, men heey fortfarande nyår att se fram emot. Bira bira bira, bärs bärs bärs! or something, ye?

Vaknade 19:00 idag,. ville inte sluta drömma som vanligt nu för tiden. Får sluta upp med att sova bort lovet, men det är så jävla skönt.. >_< sitter och tuggar i mig lite chips och lyssnar på någon slags techno för tillfället.
Fick lite fina julklappar i år, té, pengar, smink, choklad osv osv <3 har redan varit på mellandagsrean, jag och milla låg där 5 på morgonen och kunde inte sova för vi var så spänd på att få shoppa hah.. Shopoholics ftw!
Blev lite fina grejer där med!

Ohhw, what else, lär mig massa gitarr nu. Arbetar med att försöka få till ackorden F och B. Tålamod tålamod äger jag bara, men framåt går det.

Har börjat se på O.C igen för att dränka mig i andras sorger & framgångar, it works. Jag tänker vara jättetråkig och inte ha bilder i detta inlägg, men kanske i nästa, so stay tuuuned.

xoxo



Hemma!

Jag bestämde mig för att boka om min biljett för imorgon och åka hem idag istället, a good choice..började känna mig väldigt ensam i lägenheten faktiskt. Jag sa inget till mamma och pappa utan ringde när jag nyss klivit av bussen

-Hej mamma, jag är på ica..men jag vet inte om jag orkar gå hela vägen hem..
Jamen vadå det är väl inge långt
-Jo, kan inte du hämta mig?
Men vad säger du?
-Ja? På ica i Bommen
-Heheheh! Va är du hemma?! *anfall*


Det var riktigt roligt att kunna överraska dem och bli varmt välkommen med massa god mat..yummie! Jag är dock väldigt trött nu eftersom jag hade party paarty igår, tror jag fick 4-5 timmar sömn inatt, sov lite på bussen men rätt som det är så knockar man ju skallen in i rutan O.O

Ska ta mig en Jolt Cola nu och se på en film I think..bara njuta av att vara hemma! Sen ska jag försöka fixa min laptop som självklart dog för några dagar sen, mitt i ett långt skolarbete som jag fick skriva om men allt går, right?
Ooh, presenten som min tant gav mig var föresten 500 kr och choklad, så sött av henne..^_^
Hoppas alla har en trevlig lördag och sup er inte allt för fulla nu, jag uppdaterar med bilder från gårdagen inom någon dag.

xoxo





03:50

Jag undrar egentligen varför jag tyckte det skulle vara en bra ide att ta en Red Bull klockan 02:30, följt av två mackor och en hel del dator. Suck suck, men jag visste väl att det inte skulle gå att sova eftersom jag totalt vänt på dygnet. Så då är frågan;

Skola imorgon  Yes / No ?

Jag tror att jag har en lektion, men jag är inte helt säker..känner att jag egentligen bara borde vara hemma och göra klart en SO uppgift som vi skulle börjat med för cirka 3 veckor sedan, shame on me.

Baah. Är det dags att sova kanske? Jag avundas dig som ligger och sussar sött med morgondagen i din famn, lite halvpoetiskt sådär.

Tänkte skriva om en jättesöt present jag har fått också, men det blir imorgon, Natti natti gott folk.
 xoxo



The Cure - Lovecats. Du & jag älskling.

Lovecats

We move like cagey tigers
 We couldn't get closer than this
The way we walk
The way we talk
The way we stalk
The way we kiss

We slip through the streets
While everyone sleeps
Getting bigger and sleeker
And wider and brighter
We bite and scratch and scream all night
Let's go and
Throw all the songs we know

Into the sea
You and me
 All these years and no one heard
 I'll show you in spring
 It's a treacherous thing

We missed you hissed the lovecats (Ba ba-da...da da da da da...)

We're so wonderfully wonderfully wonderfully Wonderfully pretty
Oh you know that I'd do anything for you

We should have each other to tea huh?
We should have each other with cream
Then curl up by the fire
 And sleep for awhile
 It's the grooviest thing
 It's the perfect dream

Hand in hand Is the only way to land
And always the right way round
Not broken in pieces
Like hated little meeces
How could we miss
Someone as dumb as this

I love you ... let's go Oh ... solid gone ... How could we miss someone as dumb As this?


http://www.youtube.com/watch?v=jtDSRiIIWFQ


mrooowr?
Mroooowr?




Hej Måndag.

Måndag.
Ledig! Jag var uppe till 6 imorse och pratade med Fabian i skype haha, ooh han har det så bra där borta i Chile, lucky fucker! ^_~ själv sitter man och fryser i Sverige och är inne på sista veckan i skolan, den mest värdelösa veckan ever. Har en lektion imorgon, tror jag går dit mer för alla trevliga människor än för att jag faktiskt bryr mig om arbetet.

Idag har varit en ganska så overksam dag, har nyss hoppat ur duschen, tvättade lite kläder idag, första gången i tvättmaskin faktiskt! Har handtvättat i ca 5 månader nu för att jag inte visste hur i helvete tvättmaskinen fungerade, och lat som jag är orkade jag inte fråga min tant. Men nu tog jag modet och testade att ta tvättmedlet i det största hålet osv och, it worked! Har varit och handlat idag också, orkade ta mig ut även fast jag såg ut som en död fisk som inte riktigt förstår att den lever, osminkad och jävlig. Handlade bara nödvändiga nyttiga saker, hade dock en liten konversation i mitt huvud medans jag gick omkring där..

Men du vet att du kommer köpa cola..
Nej, nej jag tänker inte göra det ,det är dåligt för tänderna och jag har ätit socker för mer än halva sverige på några dagar.
Men..du vill ha kladdkakan, och dendär bullen, det är så billigt..se, en cola för 10 kronor, extrapris, ser du?!
Fan, NEJ. jag vill inte bli en tjock gammal hagga som sitter och tänker att jag inte skulle köpt den där colan och kladdkakan på rean.


Yeaaaey! Den nyttiga goda sidan inom mig segrade och stolt kunde jag spatsera hem!
Imorgon har jag en lektion sen blir det hem och ta hand om sötnoshundarna, Chica och Lady, som ska vara med mig här tills fredag eftersom min tant åker bort till sydafrika. Sen på fredag blir det party party! får se vilket slags folk vi kan skrapa ihop, jag och tomtemia <3

Right now: Laga korv och mos och se på film (och för stunden glömma so arbetet jag inte börjat på..)

Das Uppschpel!

Kikade just in på Facebook och hittade lite bilder från i Torsdags då vi hade konsert!

Mina damer och herrar, ensamble 3! ^_^
Pontus, jag & Rut

Nu syns inte Elin med i bilden för hon sjöng solo men mer bilder kommer inom kort!



Resident Evil: Degeneration

Resident Evil: Degeneration


För några dagar sen fick jag nys om att Resident Evil: Degeneration släppts, och det hade den! Jag visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig av den eftersom att de senaste R.E filmerna är urusla och inte alls som i spelet utan bara en ripp off av namnet för att tjäna pengar. Bummer.
Jag hade dock hört positiva saker om filmen, och med tanke på att den är animerad och att karaktärerna såg ut som i spelen fick mig på bättre humör.

So, here's the deal. Filmen i sig är inte dålig, men inte heller toppmaterial.
På den ljusa sidan;
-Flera karaktärer som är med i spelen, finns med.
- Samma el liknande röstskådespelare finns med, vilket får det att kännas äkta.
-  Bakgrundshistoria im Raccoon City presenteras i filmen.

På den mörka sidan;
- Alldeles för kort
- Svag handling
- Inget Umbrella (?!)
- Ingen Wesker (?!)

Varken Umbrella eller Wesker, spelar roll i filmen, vilket är ett stort minus och drar ner betyget på filmen drastiskt, tyvärr.

Men, filmen borde verkligen ses om du spelat spelen, annars är det en bra film i sig att se för dig som inte spelat, men döm inte spelen efter filmen, för de har så mycket mer att ge.
Allt som allt får filmen 3/5. Den kunde varit bättre och mer detaljerad men den kunde också varit mycket sämre och ännu ett patetiskt försök att tjäna pengar på ett stort namn, så jag är nöjd, men inte mer.

December?!

Woaah, längesedan jag kände för att skriva ner något.
Alltid när jag sätter mig ner och ska skriva så känns det som att det bara inte går, har inte hittat någon inspiration på ett bra tag, kanske p.ga. allt skoljobb som jag haft på gång nu, men här kommer en uppdatering!
Det har hänt massa de senaste veckorna, mycket som har förändrats och mycket som jag gjort, jag skulle vilja berätta allt men det skulle nog bli en alldeles för lång och för er som inte känner mig tråkig historia.. x)

Vi hade jul konsert på Kulturama i Torsdags, var otroligt kul! Förutom att jag var den enda som tappade bort en bit av texten på min låt så jag stod där och såg ut som ett fån tills jag kom in på refrängen igen hah, men jag fick höra sedan att det knappt märktes och ''du skötte det som ett proffs frida!' så jag får leva med det, better luck next time! Blev stolt över min klass som levererade riktigt bra, keep up the good work! ^_^
På Lucia, dagen efter konserten skulle vi vara i skolan 7:45 för att delta i ett lucia tåg, bwaah, det gick väl som det gick, men vi skyller på att vi gav allt dagen före *nickar för sig själv*

Jag har haft ett enooormt sug efter godis den senaste veckan (någon tjej som känner igen sig?) så jag har inköpt massa under veckan, så nu får det vara nog. Tror jag sätter igång en 'Hundra dagar utan godis' period igen, det kommer vara nyttigt eftersom jag ofta skippar middag och käkar massa onyttigt alldeles för sent in på kvällen, vilket resluterar i att jag inte kan sova och får ungefär 5 timmars sömn vilket inte är det bästa.. >_< Har visserligen aldrig kunnat lagt mig i tid, nattuggla ftw! men jag försöker..

Snart är det jul också, herregud vad dagarna har gått fort, känns som jag inte riktigt hunnit med att förstå att december är här, och undrar varför jag fryser när jag går ut. Tur att jag har beställt ett par nya vinterskor och en ny jacka, som kom i veckan, it's vääry pretty.

Någon som har önskemål om vad jag ska skriva om, kommentera till inlägget så ska jag uppfylla det! *snel hest*

<3 ta hand om er i vinterkylan.

RSS 2.0