Tasslande tanter

Gick upp 5:30 imorse för att hinna packa och göra ordning allt till 6:40 då mamma skjutsade mig till Milla. Bussen mot Stockholm gick 8:00 men vi skulle sätta in lite extensions så jag fick snabbt som attans skynda mig med dessa petiga microringar! Jag hann i alla fall och alla blev glada och nöjda.
Efter att ha sprungit genom stan med alldeles för mycket och tung packning för att hinna med bussen så kommer vi på och upptäcker att de enda platserna där vi kan sitta utan att vara meter ifrån varandra är placerade så vi måste åka baklänges hela vägen. Bwääh, jag blir illamående bara jag tänker på det, men faktiskt så gick det helt bra.

FÖRUTOM. Två tanter som satt mitt emot oss, som tydligen blev väldigt sura och vresiga när vi kom in på deras revir för dom började slåss brutalt under bordet. Slängde upp fötterna på våra fötter och bankade så hårt dom kunde som att visa att här ska inga ungdomar ta över inte. Sen var det en av tanterna som stirrade och viskade hela tiden, det kändes ganska patetiskt genom att man gör så när man är..11? Hon var ju minst 111.. x)
De tre första timmarna var altså ganska så underhållande genom att man hela tiden kunde höra dom prata om hur diverse folk såg ut/betedde sig på bussen, skvaller skvaller..behov att starta en egen blaska där kände jag.


Där inne spenderade jag ca 5 timmar av min dag.



När vi kom fram till Stockholm var det av med bagage och ut till stan för lite shopping!
Vi gick in i massa roliga affärer, minns inte vad dom hette för jag är helt borta i skallen just nu men det var fina tröjor, jag vill ha en ny Slipknot tröja, hoodie, och en hoodie med skelett på ^_^ så det ser ut som man är ett skelett, yaaow.
Jag vill köpa mer utstyrsel till halloween men jag måste tyvärr prioritera mat så det blir att ta vad jag har, men det får duga. Gissa vad jag ska vara...!

Neeh, nu får det vara nog. Har inga bilder från idag för jag glömde minnet i laptopen när jag gick ut >_< ni får måla upp en bild i huvudet så länge!
Off to bed, natti. 

Expiditen & hårfärg

Bonjour babes.
Gårdagen, aah gårdagen..phew.
Kom till milla (kan faktiskt inte minnas vad jag gjorde före det..) och skulle hjälpa henne med att sätta ihop en hylla och färga hår osv. Det började med att vi var positiva och glada, 'ja men det här kan ju inte vara så svårt ^_^ right?' och vi tog fram delarna och började..när vi kommit halvägs märker vi att, oj oj man kanske inte skulla med hetsigt våld banka in skruvarna helt in i hålen, utan bara banka dom lite.. <_< tänkte väl att det tog stop där efter ett tag.
Haha, men till slut efter mycket om och men fick vi hop sexiga expiditen och skulle förflytta den från ett ställe till ett annat, vilket blev lite av ett äventyr ;D
Fido hjälp!
Ahh va fan, hjäälp!
*Skratta av hysteri* men vart i helvete är den?!
Mercedes! Nej..de är den där jävla tassen!

Ett smakprov på vad som försegick ^_<

Senare gick resten av kvällen åt att hålla på med mitt hår;
  • Färga hela håret i en röd "basfärg"
  • Få på slinghätta och peta ut slingor i hålen på hättan
  • Blondera slingorna
  • Skölja
  • Färga slingorna i en lite ljusare färg än basfärgen.   
Och då har jag inte ens räknat med verkningtider och ursköjningar..och peta ur slingor ur hålen på hättan tar en en hel del tid och är väldigt petigt. Allt blev till sist bra, tyckte först färgen var för mörk men efter lite styling var det prima! ^_^

Tack Milla att du hjälpte mig med allt, vad skulle jag ta mig till utan dig? Guldvärd. <3

Visst är dom söta tillsammans, milla och expiditen? ;)Röd is the shiat.








Supewhmilla, expiditen och nyfärgad fwidaah.

Söndagsmys?

Kan man mysa på en söndag? Njääe..aah?
Tydligen! Jag har The incridible hulk,  barbecue chips, cider, och en stor mysig säng att avnjuta allt i!
Envy me.

Extra mysigt att vara nyduschad också, sitter med inpackning i håret och förbereder det inför morgondagens blondering. Sen ska jag hjälpa milla att fixa in lite extensions i huvudet, sen drar vi iväg till Stockholm hotter than ever.


Är det bara jag som tycker Edward Norton är sexig, på ett små nördigt sätt sådär?








Stålsträngar & fish 'n chips

Bonjour ma cheries!

Söndag. Brukar oftast vara pest och pina men inte idag, I lov lov..geddit? ;)
Inte för att så mycket har hänt idag men jag är på ovanligt bra humör av något okänt skäl. Vaknade runt 10 imorse, eller egentligen 9 eftersom man ska ställa om klockorna idag, duktigt och tidigt!..bleh.

Vid 2 åkte vi iväg till farmor och fikade en slags god choklad och muffins, sen fick jag spela på hennes nylonsträngade gitarr..<3 aah, nylon! Jag vet att det är bättre ljud med stål 'n so on men så mycket enklare att spela på nylon, jag känner mig nästan proffsig ju..nästan. Sen så har dom ju en kortare hals så man behöver inte bryta av fingrarna för att nå vissa ackord. Jobbar just nu med att få till F, damn va krångligt det känns x) men sen finns det ju fusk.. >_>
Satt och spelade Coldplays  - The scientist, jag är kär i den.

Någon som har mer tips på nybörjar låtar till gitarr? Tell me!

  • Johnny Cash - Hurt
  • My chemical Romance - I don't love you
  • Aerosmith - I dont't wanna miss a thing

Är några av låtarna jag håller på med just nu..^_^


Yaoow, sen har jag ätit fish 'n chips..it was güt güt. Pratat mycket med familjen vilket aldrig hände när jag bodde hemma, man uppskattar dom mer när man inte ser dom så ofta, det känns skönt. Men saknar min älskare, Stockholm..I'll be back soon. *kyssa och smeka*

Nein, nu ska jag skada min stackars fingrar på hårt stål, mmmmmh pie.
Njut av söndagskvällen människor, och kommentera mina inlägg ffs! >_>

Tack och bock.











Sundsvall

Helluuw..
Hemma i Sundsvall igen, ganska mysigt faktiskt..jag har saknat mina katter ^_^ och min stora mjuka säng.
Jag åkte hem igår på kvällen, det gick så segt och när man sitter vid fönstret blir man alltid kall efter ett tag vilket jag alltid lyckas glömma bort för jag älskar fönsterplatsen.
Det var skönt för bussen var inte fullproppad men självklart kom en människa och ville sitta brevid mig även fast det fanns ett antal lediga platser.. o.o inte för att vara vresig nu men aah vad jobbigt! Resan gick iaf relativt bra förutom att den brevid andades väldigt konstigt, ungefär som en ångvält brevid mig.

Väl i Sundsvall blev det skrovmål på max of course! Sedan utång till Red Rock och deras sista fest, dom lägger ner nu. Rest in Peace
Träffade Robert och Linnea som jag inte träffat på..tusen år typ. Robert som är lång och behöver näring blev hungrig så vi var 6 pers som gick till Kebab city och slängde massa pommes på varandra x) och oplanerad vattenkastning..!
Somnade med Milla, twix och mercedes vid 3 tiden.


Idag har jag firat min mormors födelsedag med god mat och kladdkaka. *drool*
Skrev en låt text med min bror av alla personer, inhandlade hårblekning och tittade på halloweenmasker, they were pretteey. 
*sätter i halsen av Cheez Crunzhers* fyfan va starkt..

Stolt Mercedes och goodie kladdkaka ^_<

Hot or not?



* Halloween - Snart är det halloween, night of the dead! Det är helt underbart att det finns en dag på året då man får klä ut sig som en levande död, och fråga folk efter deras godis, otroligt random och otroligt kul x) sen får man vara dum med surt folk som vägrar ge något. <3 kärlek.

* Annorlunda hår - Personligen älskar jag annorlunda färger/stilar på hår, red is the shit! Våga vara annorlunda!

* Höstlöv - Jag som är estetisk av mig går ofta och småkikar på höstlöven, är dom inte vackra? Gulröda varma färger som skapar en mysig stämning mot vintern..

* Koftor - Mhh, nu på hösten är det så mysigt att krypa in i en stor kofta och dricka en kopp varm choklad ^_^



* Studentlivet
- Alla som bor ensam/inneboende från sina föräldrar vet hur krävande det är med pengar. Jag minns inte när jag shoppade senast! >_<

* Dåliga shampoon - Nu på hösten är det lätt för håret att bli torrt så det är viktigt att ge det fukthet. Med ett skit shampoo (ex. head 'n shoulders) kommer du inte uppnå ett bra resultat. Bleh!

* Långdistans Bussresor - De tar väldigt lång tid, det är trångt och nu har dom höjt priserna som fan. No more needs to be said?

* Långa skoldagar - Ibland slutar jag runt 17:10 på dagarna och det är helt svart ute, mysigt mörker men vart tog resten av dagen vägen?

Kickoff

and so it begins..
Welcome!

Har tänkt en evighet nu att skaffa en blogg men inte varit riktigt säker på var jag skulle ha den eller namn till den men idag fick jag tummen ur arslet och lyckades fixa något relativt bra iaf!
Designen är långt ifrån klar men jag kände att jag bara måste få ur mig ett par grejer så om det är fult, hang in there ^_<

Så, waah..vem är jag? 
Jag är Frida, (fiz, fido, fizen, madde), bor just nu i Stockholm men har familjen uppe i Sundsvall. Började i höst på Kulturama, inriktning artist/musiker och är överlycklig!
Har haft fullt upp med skolan den senaste tiden och veckorna har bara rasat iväg känns det som, utan att jag egentligen har någon koll på vad som händer när och hur.

Snart närmar sig halloween ^_^ självklart ska jag klä ut mig, ska ni? Jag funderar på vad jag ska vara, lutar åt något Jokern liknande, eller vampyriskt perhaaps..?
Jag är ganska bra (i think) på att fixa smink, om jag har tid och lust så vi får se vad det blir.

Ahh, jag har beslutsångest över vad jag ska göra med mitt hår.. >_< milla (bästa vän och frisör <3) ska fixa färg och sånt  till mig imorgon i john bauers salong, men jag har fortfarande inte besämt mig riktigt för vad jag vill ha.


Mörk/ljus röd blandning + massa utväxt. Inte den vackraste synen..funderar på att köra på en vinröd färg eller att göra ljusröda slingor och sedan lite mörkare röd på resten av håret för jag vill inte få den där clownliknande känslan, ska se liite naturligt ut, fast ändå inte hah.
Well, time will tell..

So long..

RSS 2.0