Meningar av ord

H'allo !
Bwaah. Har inte haft mycket kreativitet de senaste dagarna, i alla fall inte vad det gäller att skriva. Känns som ja helt enkelt inte haft tid eller lust att sätta mig ner och berätta något.

Känns ganska värdelöst att försöka komma på allt jag gjort sen senast jag uppdaterade här, mitt minne är inte alltid det bästa..
Julen är påväg iaf ^_^ med stora kliv, här har det snöat och stormat, mysigt eftersom jag inte behövt gå ut i det. Längtar till julafton och familjen, hoppas Sindre kommer också så blir det extra fun! <3

Waah, jag känner mig stel och jobbig. Har fått världens skrivtorka och det blir inte bättre av att jag sitter och praktiskt taget försöker skita ut meningar ur arslet. Humöret har gått i drastiska svängningar de senaste dagarna också, stannade hemma idag pga att jag inte fick en minutssömn i natt.
Men stayed tune people, I can do better than this!

xoxo, sleep tight.


Lillördag, jovisst.

Skrivtorka.
Stress.
Prestationsångest.


Godkväll!

Har försökt uppdatera här men varje gång jag är påväg har jag varit extremt trött. Mycket med skolan nu, eller egentligen inte men matten tar upp hela min hjärna och lite till, har varit stressad som fan -_-
But buuut, pratade med min mattelärare Stephan "fisktutte" <.< idag om att jag behövde stödmatte osv, hans svar var;
"Altså, jag förstår att det är jobbigt men vafan ska du ha stödmatte för, du skrev ju VG på förra provet!"
VG...inget annat än IG och möjligen G har någonsin existerat för mig inom matte så det kom som en chock, en smäll rakt i ansiktet, fast tvärtom!

Jag behöver mer pengar, usch. Jag får skaffa mig något slags jobb...snart. Men det blir jobbigt att hinna med det genom att jag alltid kommer hem runt 5 tiden för schemat är wünderbar.

Jag hade utvecklingssamtal idag, jag utvecklades inte. MEN, det gick tämligen bra och bättre än det brukade.
Neeh, nu måste jag göra musikteoriläxan..thrillin'!

Over and oooutz.





Fångad



Trapped.
Fångad i att leva på ett speciellt sätt, att följa speciella regler och att lyda under järnhänderna som styr.

Så känns det just nu, dags att sova.


Mrs. Turbulent

Bleh, fan så trött jag är..
Nu är det meningen att jag ska göra en liten utvärdering av dagen, men om jag blir flummig så är det för att jag nyss sovit 2 timmar och inte uppskattar att alarmet ringer...någonsin, så bare with me.

Jag har märkt att jag har blivit trött konstant, jag är trött på morgonen när jag vaknar och det går inte över förns på eftermiddagen när jag kommer hem och får sova i en eller två timmar, vilket gör att jag knappt hinner med att göra något på kvällarna eftersom jag snoozar bort hela kvällen. Sen när jag egentligen ska sova så blir jag helpigg och stirrar in i dataskärmen till 2 på natten och undrar varför jag inte kan sova.. x) sen har jag alltid varit en nattuggla, can't cure that!

Dagen; Med ett ord? Turbulent.
Allt från lugnt till sovande till helpigg, glad, less, tillbaka till lugn igen. Det känns som jag psykist genomgått ett års känslor sammanfattat på en dag...*hjärndöd i 10 min*
 Ohh, ja. Det började bra med kultur och idehistoria, efter det har jag ca 4 timmar hål mitt på dagen och börjar 14:50 igen, så jag åkte hem, satt..satt..satt, och somnade självklart 15 min innan jag skulle gå iväg igen. Började gå frusen och jävlig tillbaka och hade en ensemble lektion som gick bra, mycket tack vare fina människor ^_^
När jag slutat vid 16:20 blir jag helt plötsligt väldigt paranoid och sitter i tvärbanan och ser text upp och ner, läser konstiga saker i glasrutorna, ser en får nalle med 4 ögon osv..Bleh, jag vill ha en tvångströja, någon som har? GIMMIE.>_<

Jag fick hem mina extensions idag som jag beställt från tradera, jättesnabb frakt. Jag satsade på kanekalon hår svart den här gången bara för att testa, som ska se ut ungefär som underhår, det fungerar men visst känner man det inte är riktig vara så tur är det att jag har ett mänskligt hår på 45 cm att variera med.  Jag känner för att förändra mitt hår hela tiden, höstkreativitet! och ändå så väldigt utmattad..



Gossip girl och jordgubbskräm, over and out. xoxo

Måndag

Dear Ol'Monday,

Första dagen i skolan efter lovet,  helt okej förutom en huvudvärk som bara blev värre och värre under dagen även fast jag drack och åt >_< kanske berodde på att jag sovit 5 timmar och ätit dåligt dagen innan..

Jag gick runt i Pontus morgonrock hela dagen, så mysigt och skönt ^_^ vi hade bestämt i klassen att alla skulla komma i pyjamas till skolan idag men jag tänkte det säkert skulle bli ett sånt pinsamt scenario där man står ensam och typ 'yes..ingen annan som har? neej..okej -_-' men det var ett par stycken som antog sig utmaningen, så eftersom han skulle bort fick jag låna hans blå stora morgonrock, merci.

Jag åt china buffé för första gången i mitt liv idag hah, det var supergott! Jag vet inte exakt namnet på vad jag åt men stället hette China Thai Gården, i Hammarby sjöstad. 60 kronor och man får ta hur mycket man vill, it'z niice! Vi satt där ett bra tag och jag blev bjuden av Oliver och Fabian, merci. ^_<

Ohw, vi hade en föreläsning idag om hur det är att vara synskadad eftersom vi har Vispen, som är blind i min klass. Det var faktiskt intressant att lyssna på och sen fick vi gå runt med ögonbindel och käpp runt om i skolan medans någon var ledsagare. Skitläskigt genom att jag har svårt att lita på människor så när någon sa det kom en trappa eller liknande så gick jag med 2km/h och pep till så fort någon nuddade mig hah..

Resten av dagen har gått åt till att äta jordgubbskräm och sova..och snart bär det av till varma sängen återigen, måste bara se färdigt Hulken, damn den är bra.



Ciao

Boo!


Why so serious?

Halloween..
En älskvärd tradition, jag kan säga att det var en minnesvärd helg. Fler bilder finns men de kommer nog eftersom. Sminket är gjort med billiga make up kritor från en leksaks affär, som var helt perfekt för detta tillfälle. x)

Mer uppdateringar imorgon, har varit en slitsam dag..
Natti

RSS 2.0